FAQ

Ce criterii trebuie sa indeplineasca macheta ce trebuie printata?

Iată criteriile care trebuie îndeplinite de un fișier pentru a putea fi tipărit fără nicio problemă:

Documentul trebuie trimis în format brut. Adică pe lângă formatul finit, grafica trebuie să aibă câte cinci milimetri în plus, pe fiecare latură. Grație respectării acestei reguli, nu vor apărea probleme la tăiere.

Documentele trebuie convertite la curbe. În cazul în care programul în care a fost lucrat nu permite acest lucru, ele trebuie însoțite de toate fonturile care au fost utilizate.

Documentele nu trebuie să conțină elemente RGB.

Imaginile continute in grafica  trebuie sa aiba rezolutie de minim 150 dpi.

Vă rugăm acordați atenția cuvenită obiectelor vectoriale cu proprietăți overprint sau knockout.

Dacă aveți și alte întrebări legata de aspecte care nu au fost elucidate în textul de mai sus, vă rugăm să ne contactați.


Pot primi mai multe detalii despre un produs?

Bineinteles. Luati legatura cu echipa noastra si va vom pune la dispozitie toate detaliile dorite, atat despre produse, cat si despre materialele folosite sau standardele de prelucrare pe care le avem.


Cat dureaza realizarea comenzii ?

Realizarea unei comenzi dureaza intre 24 de ore si cateva zile. Veti fi anuntat la preluarea comenzii care este termenul de executie. In cazul in care din pricina noastra intervin modificari ale termenului de executie veti fi anuntat, iar daca grafica trimisa necesita ajustari termenul de executie se calculeaza de la data primirii informatiei optime pentru tipar sau print.