Politica de confidențialitate

Termeni generali

Acest site funcţionează conform tuturor prevederilor legale ale statului român.

SC Blitzprint SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru securitatea site-ului sau a liniei folosită de dumneavoastră pentru comunicare.

SC Blitzprint SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru nici o pagubă adusă echipamentului dumneavoastră, cauzată de vizitarea sau afişarea site-ului sau de descarcarea oricărei informaţii, incluzând text, imagini, sau fişiere de pe acesta.

Este necesar acordul nostru pentru a lega acest site cu alte site-uri. SC Blitzprint SRL nu-şi asumă responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat şi nici pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate.

Informaţiile despre produse, caracteristicile tehnice şi preţuri sunt prezentate sub rezerva erorilor de culegere şi editare. De asemenea, nu se poate garanta disponibilitatea permanentă în stoc a tuturor produselor afişate.
 SC Blitzprint SRL îşi rezervă astfel dreptul de a nu onora comanda (cu o notificare prealabilă), dacă stocul pentru un anumit produs a fost epuizat.

 Termeni de confidenţialitate

Apreciem încrederea pe care o manifestaţi navigind pe site-ul nostru, scriindu-ne sau făcând comenzi on-line, de aceea dorim sa va asiguram ca nu vom furniza, vinde sau ceda nici unei alte parti baza de date referitoare la datele dumneavoastra personale, cu excepţia operatorului de plaţi online fără de care tranzacţia dumneavoastra nu ar putea fi procesată.

Navigarea pe acest site se constituie într-un acord privind aceşti termeni.