Despre noi

Totul incepe cu tine, cu nevoile, visele si ambitiile tale. Cu dorinta de a obtine tot ce-i mai bun, atat pentru tine, cat si pentru cei apropiati, prieteni, clienti sau angajati.


Cine suntem noi?


Suntem o echipa dinamica de specialisti, care fac din incredere, profesionalism, intelegere, flexibilitate si dedicare, atributele esentiale ale activitatii companiei noastre.

Din 2006 functionam ca centru de copiere si printare pentru orice tip de format indoor sau outdoor, printare si plotare tip AutoCAD, copiere planuri, printare si copiere formate mici, postere si afise indoor, printare outdoor, scanare, OCR, caserare si laminare, decupare cutter-plotter. , iar din 2016 ne-am gandit sa fim mai aproape de clientii nostri prin intermediul unui site dedicat. Si, iata-ne, crestem de la an la an impreuna cu tine!


De ce sa ne alegeti pe noi?


Pentru ca avem experienta diverselor proiecte ce fac dovada valorilor noastre: inovatie, seriozitate, calitate si viteza in executie. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, va vom oferi o experienta placuta, astfel incat proiectul dorit sa fie un lucru la fel de simplu ca mersul la cumparaturi - ne spuneti ceea ce doriti si noi va vom indeplini visul, transpunandu-l in realitate.


Obiective


Prioritatea noastra e sa le oferim clientilor servicii de inalta calitate clientilor nostri si sa construim relatii comerciale puternice, benefice si durabile. Incurajam afacerile aflate la inceput de drum prin incheierea unor parteneriate prin care clientii nostri primesc numeroase facilitati.